Tungt fall för Tottenham

Europa League

Den bedrövliga hösten fortsätter för Spurs som föll mot Udinese med 2-0 i Uefacupen.

I Uefacupens grupp D tog Udinese ledningen hemma mot Tottenham efter att Antonio Di Natale satt en straff 24 minuter in i matchen. Det var Spurs målvakt Heurelho Gomes som fällde Aleksandar Lukovic i straffområdet och varnades i samma veva.

Som om det inte var tungt nog tvingades Tottenham spela med 10 man i stora delar av den andra halvleken sedan Jamie O'Hara tvingats lämna banan efter två varningar.

Och spiken i kistan kom i den 86:e minuten när Udinese utökade till 2-0 genom inhopparen Simone Pepe.

Publicerad 2008-10-23 kl 21:07