TV: Ålborgs bragd förgäves - City vidare

Europa League

Manchester City är i Danmark för att försvara sina 2-0 från hemmamötet. I Ålborg har Magnus Pehrsson i vanlig ordning valt att starta med Andreas Johansson.

I den 61:a minuten är Ålborg nära att komma in i matchen. Efter en tids press mot Citymålet faller Andreas Johansson i straffområdet. Domaren friar, men frågan är om det inte var straff?

Danskarna fortsatte att trycka på och till sist kunde Luton Shelton trycka in 1-0. Ett mål till behövdes och i matchens absolut sista minuter får Ålborg den straff man tidigare förtjänat. Hands och och Michael Jakobsen dundrar in straffen. Förlängningen blev mållös och matchen gick till straffar och där föll danskarna.