TV: Falcaos stora målexplosion sänkte Villarreal - fyra mål i andra halvlek

Europa League

Falcao släckte Villarreals drömmar om en final. Med fyra mål i andra halvlek såg han till att Porto vann matchen - som slutade hela 5-1.

Villarreal såg ut att gå mot ett riktigt bra resultat borta mot Porto, efter att Cani get de gula ubåtarna ledningen sent i den första halvleken. Sedan var det som att Villarreal drack sömnpiller och Porto vaknade till i halvtidspausen.

I den andra halvleken gick nämligen Porto ut och gjorde hela fem mål - varav Falcao stod för fyra. Det började med att Falcao själv blev fälld och slog in kvitteringen. Guarin han sedan emellan med ett ledningsmål innan Falcao gjorde trean, fyran och femman - och såg till att finalbiljettet ser ut att vara bokad för Porto.