TV: Galen målfest i Moskva - Porto vann med 10-3 sammanlagt

Europa League

Nio mål på två matcher. Porto körde över Spartak Moskva i Europa League.

Efter 28 minuter fick Hulk bollen långt ner på egen planhalva. Han tog med sig bollen och förde Porto till en 1-0-ledning.
På övertid slog Rodriguez till och gjorde 2-0 på hörna. Resultatet stod sig halvleken ut.
Den andra halvleken hann knappt börja innan Porto ökade på till 3-0. Återigen satte Rodriguez bollen i mål efter ett fint förarbete av Falcao.

Men Spartak Moskva kvitterade genom Artem Dzyuba, som dribblade av tre-fyra Portospelare innan han snyggt avslutade. Men, två minuter senare var det dags för Porto igen. Och den här gången var det Falcao som fick näta.

Näste målskytt var en svenskbekanting. Gamle allsvenske skyttekungen (då i Kalmar) Ari Da Silva byttes in och satte 2-4-reduceringen för Spartak.

Strax innan slutsignalen gjorde Otamendi 5-2 till Porto - som alltså pangat in 10 bollar på två matcher mot Spartak Moskva. Hem och träna försvarsspel för ryssarna, kanske?

Spartak Moskva: Dikan - Kombarov, Suchy, Sheshukov, Makeev - McGeady, Alex, Carioca, Yakovlev - Dzyuba, Welliton

Porto: Helton - Fucile, Rolando, Otamendi, Pereira - Guarin, Fernando, Moutinho - Hulk, Falcao, Rodriguez

Publicerad 2011-04-14 kl 23:13