TV: Granqvist drar på sig straff - Bendtner säker

Europa League

Andreas Granqvist hade en tung kväll mot tyska Wolfsburg. I slutet av matchen drog han på sig en straff som Nicklas Bendtner slog dit till 4-1. Kort därpå kunde svensken bara se på när samme Bendtner gjorde 5-1.

Efter 0-0 i den första halvleken exploderade målskyttet i mötet mellan Wolfsburg och Krasnodar. Sex mål föll i den andra halvleken och fem av dom gjordes av hemmalaget.

Aaron Hunt gjorde de två första och Nicklas Bendtner de två sista när tyskarna vann med 5-1. I Krasnodar spelade Andreas Granqvist hela matchen, men det blev en tung kväll för svensken. I slutet av matchen drog han på sig en straff som Bendtner slog dit. Kort därefter försvarade han mot samme Bendtner som skickade in 5-1 runt Granqvist.

En tung kväll för den svenske landslagsbacken.

Publicerad 2014-11-06 kl 23:09