Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV: HIF skyller förlusten på May: "Inte första gången han gör fel"

Europa League

En ny fast situation fällde Helsingborg. Då skyller de egna lagkamraterna på May Mahlangu.

- Inte första gången han gör fel, säger Mattias Lindström till Sportbladet.

Precis som i Champions League mot Celtic var det ett till synes billigt baklängesmål som ledde till  HIF:s förlust mot Levante på torsdagskvällen. Spanjorerna tog en snabb frispark vid vänsterkanten av straffområdet – och friställde Juanfran innan svenskarna hann reagera.

Nu skäller Helsingborgs egna spelare på May Mahlangu, som enligt flera av klubbens veteraner borde ha varit med på noterna. Sydafrikanen fallerade, enligt lagkompisarna, i sin uppgift att lämna muren för att markera den annars friställde Levante-liraren.

– Det är en grundregel som man lär sig när man är 15 år – trodde jag. Det var det vi rök på i dag. Det är ju inte ens en snabb frispark utan det står en gubbe där och tar en fikapaus, säger Christoffer Andersson till Sportbladet.

Annons

Mattias Lindström håller med:

– Ja, det var May. Det är inte första gången han gör fel. Vi ska ta det med honom. Gör man inte sitt jobb får man höra det. Och gör man sitt jobb får man höra det också. Kritik ska man kunna ta, säger Lindström och fortsätter:

Enligt Mahlangu själv var det dock snarare David Accam än han själv som var "etta" från höger i muren. Se situationen här ovanför och döm själv!

Publicerad 2012-09-21 kl 09:18

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto