TV: Lukaku stor matchhjälte i Evertons seger

Europa League

Alexander Gerndt fick hoppa in med 20 minuter kvar av matchen.
Innan det hade Romelu Lukaku stor show mot Young Boys.

Romelu Lukaku

Innan belgarens uppvisning skulle Young Boys ta ledningen direkt efter tio minuter, genom förre PSG-anfallaren Guillaume Hoarau. Everton kvitterade sedermera en kvart senare genom Romelu Lukaku och efter ytterligare en kvart skulle bortalaget hinna med två mål till, genom Seamus Coleman och återigen Lukaku.

I den andra halvleken skulle 21-åringen fullborda sitt hattrick efter en timmes spel. Young Boys skulle få en gratisbiljett tillbaka till matchen efter John Stones utvisning som innebar straff. Målskytten Hoarau missade dock straffen och det skulle inte bli fler mål i matchen. Alexander Gerndt byttes in i den 70:e minuten, men han inte uträtta något mot de blåklädda.

Matchen slutade 4-1 till Everton i Schweiz och returmötet spelas på Goodison Park den 26:e februari.

Young Boys startelva: Mvogo - Hadergjonaj, Vilotic, Von Bergen, Lecjaks - Sanogo, Gajic - Steffen, Kubo, Nuzzolo - Hoarau

Evertons startelva: Howard, Jagielka, Oviedo, Lukaku, Mirallas, Naismith, McCarthy, Barry, Coleman, Barkley, Stones.

Publicerad 2015-02-19 kl 21:13