TV: Makalös pärla av Neves och hattrick av Jota - Wolves körde över Espanyol

Europa League

Diogo Jota bjöd på ett hattrick och Rúben Neves bjöd på en ordentlig pärla.
Wolverhampton står med ena benet i åttondelsfinal efter att ha kört över Espanyol under torsdagen.

Under torsdagskvällen tog Wolverhampton emot Espanyol hemma på Molineux Stadium i den första sextondelsfinalen i Europa League. Och hemmalaget kunde knappast önskat sig ett bättre resultat inför returen.

Diogo Jota stötte in 1-0 från nära håll efter 15 minuters spel, därefter dröjde det till andra halvlek innan 2-0 kom - men målet var värt väntan.

Efter en svag nickrensning från gästerna sög Rúben Neves ner bollen på bröstet tio meter utanför straffområdet och klippte till direkt på volley. Portugisen fick på en otrolig smällkaramell som letade sig in målvaktens högra hörn. Otagbart.

Jota gjorde därefter 3-0 med drygt 20 minuter kvar att spela innan han fullbordade sitt hattrick med ett fint avslut i höjd med straffområdet.

Tre mål från Jota, pärla av Neves och 4-0 för Wolves. Spanjorerna har nu satt sig i ett väldigt tufft läge inför returen.