TV: Roma kryssade igen - Fick 1-1 mot Fiorentina

Europa League

Roma låg under och Adem Ljajic brände en straff.
Trots det kryssade man igen efter Keitas sena kvittering mot Fiorentina.

AS Roma

Efter 17 minuter var det dags för Fiorentina att göra 1-0, efter ett fint avslut från Josip Ilicic. Mohamed Salah stod för framspelningen efter Daniele De Rossis felpass. Slovenen gjorde sitt första mål på nära fem månader. Läget för Roma blev knappast bättre när man tvingades till två byten inom loppet av en halvtimme, när just De Rossi och Manolas utgick skadade. In kom Pjanic och Astori.

Adem Ljajic hade ett jätteläge att kvittera för Roma, men avslutet hamnade på något sätt ovanför målet trots nära håll. En gåva till sitt gamla lag. 23-åringens dystra match fortsatte när han brände Romas straff i början av andra halvlek.

1-0 stod sig till Fiorentina men när Roma såg ut att vara i brygga, kvitterade Keita via en nick efter en fin hörna. 1-1 och ett psykologiskt viktigt mål för bortalaget, som trots det har spelat oavgjort i sex av lagets senaste sju matcher.

Returen spelas nästa torsdag på Stadio Olimpico.