Van Persie avgjorde med första Fenerbahce-målet: "Stolt"

Europa League

Robin van Persie byttes in för Fenerbahce i den 80:e minuten.
Tio minuter senare avgjorde anfallaren matchen mot Atromitos med matchens enda mål.

"Jag är väldigt stolt och lycklig", skriver van Persie på Instagram.

Robin van Persie inledde målskyttet i sin nya klubb Fenerbahce under torsdagskvällen. Tio minuter från slutet ersatte han Moussa Sow i Europa League-mötet med Atromitos. Ställningen var då 0-0. I den 90:e minuten kom så matchens enda mål. Caner Erkins inlägg nådde fram till Robin van Persie som satte pannan till och nickade in bollen i det bortre hörnet.

Under fredagsmorgonen skickade van Persie ett meddelande till Fenerbahce-fansen via Instagram.

"Jag är väldigt stolt och glad att göra mitt första mål för Fenerbahce och att få det viktiga bortamålet för laget och fansen. Inget är klart än men vi är halvvägs till Europa. Med det fantastiska stödet från er är jag säker på att vi fixar det nästa vecka", skriver van Persie.

Fenerbahce har nu ett mycket bra utgångsläge inför playoff-returen på hemmaplan nästa vecka.

Publicerad 2015-08-21 kl 10:05