West Ham körde över Freiburg - vann med 5-0

Europa League

Freiburg vann den första åttondelsfinalen mot ett blekt West Ham.
Men inför returmötet hade Londonklubben gjort sin hemläxa.
De körde nämligen över Freiburg och vann med 5-0.

West Ham tog på torsdagen emot Freiburg i den andra åttondelsfinalen i Europa League. Det första mötet slutade med vinst för Freiburg. Bundesliga-klubben vann med 1-0 och West Ham såg bleka ut.

Men ut på Londons Olympiastadium klev ett helt nytt West Ham ut.

Det tog bara nio minuter innan Lucas Paqueta utjämnade dubbelmötet med sitt 1-0-mål.

Sedan rann det iväg - rejält.

Efter 32 minuter gjorde Jarrod Bowen 2-0, assisterad av Tomas Soucek. 2-0-ledningen stod sig till halvtid, men det tog inte lång tid för West Ham att utöka ytterligare när den andra halvleken blåstes igång. Aaron Cresswell rakade in 3-0 efter 52 minuter.

I slutet kollapsade Freiburg totalt.  Mohammed Kudus gjorde två mål på tolv minuter i slutet av matchen och ställningen blev därmed 5-0.

- West Ham njuter just nu, sa John Southall i BBC Radio 5.

5-0 stod sig till slutsignal och West Ham är därmed vidare till kvartfinal i Europa League.