Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ronaldo backar Neymar efter Instagram-kommentarer: "Brasilien älskar dig"

Fotbolls-VM 2022

Neymar har fått negativa kommentarer i sociala medier efter skadan.
Något som Ronaldo nu fördomer.
"Jag är säker på att de flesta brasilianare, som jag, beundrar och älskar dig", skriver brassen på Instagram.

Foto: Bildbyrån/TT

Se höjdpunkterna från Brasilien - Serbien i spelaren ovan.

Neymar lämnade Brasiliens 2-0-vinst mot Serbien med en skadad ankel, och riskerade att missa resterande matcher i gruppspelet. Under söndagen kom däremot ett glädjande besked från brasilianskt håll, då O Globo skrev att stjärnan kan vara spelklar redan till sista gruppspelsmatchen mot Kamerun på fredag.

Efter skadan fylldes den skadade spelarens Instagram med en del kommentarer med kritisk ton, med hänvisning till hans stöttning för den kontroversielle presidenten Jair Bolsonaro.

Nu får Neymar stöttning av brasse-legenden Ronaldo, som menar att Paris Saint-Germain-spelaren får ta emot allt för mycket kritik - och skadeglädje.

Annons

"Jag är säker på att de flesta brasilianare, som jag, beundrar och älskar dig. Din talang har tagit dig så långt, så högt, att det finns kärlek och beundran för dig i alla hörn av världen. Och det är på grund av detta, för att du har kommit dit du har kommit, som du måste hantera så mycket avundsjuka och ondska", skriver Ronaldo på Instagram.

Brassen skriver vidare att han har sett människor "fira" skadan.

"Hur långt har vi kommit? Vilken värld är detta? Vilket budskap sänder detta till våra ungdomar?", fortsätter den forne landslagsspelaren och avslutar med att skicka styrka till Neymar inför resten av turneringen: 

"Det är mot detta verbala våld med destruktiv kraft jag skriver till dig idag: kom tillbaka starkare! Smartare! Hungrig på fler mål! Det bra du gör på plan är mycket större än den avundsjuka mot dig. Glöm inte för en sekund resan som gjorde dig till en idol för världsfotbollen. Brasilien älskar dig!"

Annons
Publicerad 2022-11-28 kl 06:25

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto