POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FOTBOLLSKANALEN ON TOUR

TV: Farnerud om att sänka idolen Messi: "Klart det var en upplevelse"

Nästa

Avbryt
Försök igen

I Fotbollskanalen On Tour berättar Alexander Farnerud i dag om sin egen form, förväntningarna på Häcken - och när han tacklade ner Lionel Messi.
- Det är klart att det var en upplevelse, säger Farnerud.

Häcken förbereder sig inför årets säsong med ett träningsläger i Dubai. På torsdagen gästade Alexander Farnerud Fotbollskanalen On Tour, och berättade bland annat om när han fick vara med om att tackla ner sin idol Lionel Messi.

- Det var när vi mötte Barcelona i Champions League i Stuttgart (år 2007). Där var det en duell där jag kroppstackling där han faller lite lätt, tycker jag. Det är klart att det var en upplevelse. Han fick en frispark, men det skulle inte ha varit frispark, berättar Farnerud.

- Jag kommer ihåg att det var Jonas Eriksson som dömde. Jag blev mer förbannad på honom.

Farnerud ger också sin syn på sin nuvarande form i Häcken.

- Det känns bra. Jag har varit med här sedan vi startade upp i januari och kroppen känns bra. Jag har deltagit i alla träningar hittills, och jag hoppas att det ska kunna fortsätta så, att man inte får några avbräck utan kan köra på kontinuerligt.

Med tanke på den skadehistorik du har haft, hur har det senaste halvåret varit?
- Det har varit bra. Jag har hållit mig skadefri och det kändes bra att få en hel del matcher i höstas för att komma in i det.

Häcken har gjort flera bra värvningar sedan i somras med dig, Rasmus Lindgren, Erik Friberg och Alexander Faltsetas, exempelvis. Hur höga förväntningar kan vi ha på er i år?
- Det är bra spelare du nämner, de förstärker absolut laget. Jag hoppas att vi kan ta oss högre upp i tabellen i år än i fjol, och det är också ett mål från klubbens sida. Vi får se hur långt det tar oss, men vi jobbar på och förhoppningsvis kan vi göra bra resultat i allsvenskan i år.

Se Fotbollskanalen On Tour från med Alexander Farnerud från Dubai i spelaren ovan.

Publicerad 2017-02-09 kl 08:47
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå