Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN ON TOUR

TV: Melkemichel: "Jag vill ha in 3-4 riktigt bra spelare"

Nästa

Avbryt
Försök igen

VILAMOURA. Özcan Melkemichel är tydlig - han vill att Djurgården förstärker i vinter.
Och det rejält.
- Mitt önskemål är att få in tre-fyra spelare med spets, säger han i Fotbollskanalen On Tour.

I fredagens Fotbollskanalen On Tour får vi besök av Djurgårdens nye tränare Özcan Melkemichel. Från en kulle bredvid träningsplanerna på klubbens anläggning i portugisiska Vilamoura berättar Melkemichel om sin första tid i Djurgården, hur involverad han är i värvningsarbetet, vad han tänker kring Kerim Mrabtis roll och hur stora chanserna för att Alexander Michel får ett kontraktserbjudande är.

Mycket fokus läggs också på vad Melkemichel skulle vilja få in i truppen under det nuvarande transferfönstret, som stänger 31 mars.

- Vi behöver spetsa till med några spelare, säger tränaren. 

- När det gäller spelare som ska gå in i en eventuell elva och spetsa till så ser vi till deras egenskaper. Åldern spelar inte så stor roll. Han kan vara ung också. Det viktigaste är spetsegenskaperna.

Är det anfallare ni först och främst söker?
- Vi har ju tappat Olunga och jag tycker att det ser lite tunt ut på anfallssidan, det gör det. Så anfallare bör vara prio, men jag tycker vi ska kolla på alla positioner. Att ta in åtminstone tre-fyra spelare med spetsegenskaper, det är mitt önskemål. Sen om vi får in det och hittar det är en helt annan femma. Gör vi inte det får vi jobba med det vi har, men jag är övertygad om att vi kommer få in en eller två riktigt bra spelare. Förhoppningsvis blir det tre-fyra.

Dessutom resonerar tränaren om vad en värvning av Kim Källström skulle betyda för Djurgården.

- Det är en hypotetisk fråga, men om han kommer hit så... Han besitter den typen av spetsegenskaper vi söker. Sen har han rutinen från landslaget och olika delar av världen. Om en sån kille kommer in är det viktigaste att han har motivationen kvar och det tror jag att han har för Djurgården, han har hjärta för klubben. Han kommer inte komma hit för att spela av några år, utan då kommer han hit för att ge allt.

Se Fotbollskanalen On Tour i spelaren ovan.

Publicerad 2017-02-03 kl 18:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons