POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FOTBOLLSKANALEN ON TOUR
22v

TV: On Tour inför Andersson-Hamrén: "Det finns en rivalitet"

Foto: Bildbyrån/TV4.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Janne Anderson mot Erik Hamrén i Qatar.
En svensk förbundskapten mot en tidigare svensk förbundskapten. 
I Fotbollskanalen On Tour ser duon mötet som ett rivalmöte. 
- Det känns som att någon slags rivalitet döljer sig bakom artigheterna, säger Olof Lundh. 

Sverige ställs i kväll mot Island i vinterturnéns andra och sista träningsmatch i Qatar. Sveriges förbundskapten Janne Andersson ställs därmed mot hans föregångare på posten som svensk förbundskapten - Erik Hamrén - som numera leder Islands landslag. 

I dagens Fotbollskanalen On Tour diskuterar Olof Lundh och Andreas Sundberg kvällens möte och ser det lite som en "prestigematch" mellan förbundskaptenerna. 

- Jag tror att det är en prestigematch. Erik Hamrén, som inte har vunnit en match med Island ännu, vill nog knäppa Janne på näsan och vinna matchen. Sedan tror jag även att Janne Andersson gärna vill slå Hamrén, säger Lundh. 

- Jag förstår prestigen i att Hamrén vill vinna mot Sverige, det tror jag och speciellt eftersom att han ännu inte har vunnit någon match. Jag tror att det finns en laddning mellan Hamrén och Sverige och Janne Andersson där med. Sedan är jag inte lika säker på prestigen från Janne, men den kanske finns där också, kontrar Sundberg. 

Lundh bollar även in en tanke om att det finns en rivalitet mellan Andersson och Hamrén. 

- Jag tror mer att han (Andersson) gärna vill slå Hamrén. De är båda väldigt artiga och Janne Andersson sa att det inte är något speciellt överhuvudtaget att möta Hamrén och dödade det, men det tror inte är sant. Erik Hamrén är i sin tur artig och pratar om bra resultat och att det är bra jobbat under VM, men inget om att Janne har gjort det bra med landslaget. Det känns bara som att någon slags rivalitet döljer sig bakom artigheten. Det är väl ingen hemlighet att de allsvenska tränarna kanske inte tyckte att Erik Hamrén fick ut max av landslaget och kanske inte dansade samma dans. 

Dessutom i Fotbollskanalen on Tour: 
- Hamréns Island - kan det gå bättre än senaste åren?
- Vilken Sverige-elva är bäst - Lundhs eller Sundbergs?
- Lundh och Sundberg tippar resultatet

Se hela programmet i spelaren ovan. 

Publicerad 2019-01-11 kl 13:13
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå