Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN ON TOUR
1v

TV: Totalgenomgång av Sveriges startelva: "Han har spetsegenskaper som ingen annan har"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se On Tour i spelaren ovan.

Fotbollskanalen on Tour synar Sveriges startelva mot Finland.
Och lyfter fram två namn utanför elvan som utmärkt sig - Jonathan Levi och Tesfaldet Tekie.
- Jag tycker att han sticker ut på träningarna, säger Andréas Sundberg om Tekie.

Janne Andersson presenterade under måndagen Sveriges startelva i matchen mot Finland under tisdagskvällen, svensk tid. Elvan ser ut som följer: Jacob Rinne - Joel Andersson, Alexander Milosevic, Robin Jansson, Jonathan Augustinsson - Hosam Aiesh, Simon Tibbling, Alexander Fransson, Daleho Irandust - Alexander Jeremejeff, Kalle Holmberg.

I Fotbollskanalen On Tour går Olof Lundh och Andréas Sundberg igenom hela den svenska elvan, spelare för spelare. En spelare som utmärkt sig så här långt är Hosam Aiesh.

- Han har spetsegenskaper som sticker ut som ingen annan har, med sin kvickhet, teknik, mod och förmåga att slå ut motståndare. Janne (Andersson) tror mycket på honom och när vi pratade med (Sotirios) Papagiannopoulos här så lyfte han Hosam väldigt mycket och säger att han är den som har störst chans att lyckas här och slå igenom, säger Sundberg.

Utanför elvan hittar duon två namn som stuckit ut. Den ena är Aiesh lagkamrat i Östersund, Tesfaldet Tekie.

- Vi har pratat mycket om (Simon) Tibbling och Aiesh och så där, men en som vi inte har pratat om är så mycket som jag tycker har varit bra är Tesfaldet Tekie som jag tycker sticker ut på träningarna litegrann. Han är väldigt liten, kvick, rapp och teknisk och det går undan och jag tycker att han har sett bra ut, säger Sundberg.

Olof Lundh lyfter fram Jonathan Levi.

- Jag tycker att Levi har blixtrat till några gånger. Han får säkert äta upp den rubriken han bjöd på att han var bäst i truppen. Det är ingen annan som har velat bjuda upp. Men jag tycker att han ändå har blixtrat till och gjort lite fina grejer på högerkanten och det är tydligt att han har höjt sig i den norska ligan och Rosenborg. Det ska bli oerhört spännande att se honom när han får chansen.

Publicerad 2019-01-07 kl 13:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons