POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FOTBOLLSKANALEN
11å

Lindgren och Larsson reserver: ''Klart man är besviken''

Två spelare som stod på gränsen till Lars Lagerbäcks EM-trupp var Ajax-mittfältaren Rasmus Lindgren och mittbacken Peter Larsson. Bägge blir reserver på hemmaplan.

- Jag hade det väl lite på känn. De brukar höra av sig per telefon någon dag innan men så har inte skett den här gången. Det är klart att man är besviken när man nu ändå var så nära. Det hade ju varit en otroligt kul resa att få göra, säger Halmstad BK:s Peter Larsson till Hallandsposten.

Larsson har en fin vår bakom sig i HBK, men blev reserv på hemmaplan när platsen gick till Andreas Granqvist. Han har vet inte konkret vad det innebär för honom.
- Ingen aning, faktiskt. Vi har ju ledigt i tio dagar efter cupmatchen, men jag hade ändå inte tänkt åka iväg på någon resa utan vara hemma i Sverige. Men jag antar att jag får hålla igång fysiskt och finnas tillgänglig.

Ajax-mittfältaren Rasmus Lindgren satt i Amsterdam och följde EM-uttagningen på TV.
- Klart att man hoppades, men det är inget att göra åt det. Jag har ju inga landskamper sedan tidigare, så det var kanske inte så konstigt, säger Lindgren till Helsingborgs Dagblad.

Det var under vintern som Lindgren lämnade Groningen för Ajax. 23-åringen har snabbt slagit sig in i storklubben. Han har inte hört något från förbundskapten.
- Nej, jag har inte hört någonting från dem. Jag visste att jag var med i snacket och att de varit och kollat, men inte mer än så. Det har varit rätt tyst.

FotbollDirekt.com

Publicerad 2008-05-14 kl 17:41
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå