POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN
10å

TV4 i nytt avtal med Boxer - så får du in kanalen

TV4 och Boxer har enats om en överenskommelse av TV4:s kanaler i det digitala marknätet. Det innebär att TV4:s kanaler även fortsatt kommer att ingå i Boxerpaketet.

TV4-Gruppen och Boxer har enats om en distributionen av TV4-Gruppens kanaler i det digitala marknätet.

Det innebär att TV4 Sport nu går att finna på Boxers boxar.

Viktigt att tänka på är att man måste göra en kanalsökning på för att finna kanalen - där kommer ni att finna TV4 Sport på kanalplats 18.

Dessutom bjuder Boxer och TV4 alla Boxers kunder på TV4 Sport fram till den 30 september. Paketering och prissättning efter detta datum kommer att meddelas senare.

Johan Kleberg, vd för TV4 Sport, är nöjd med avtalet.

- Inte minst roligt är det att avtalet blivit klart nu till sommaren eftersom vi TV4 Sport tillsammans med TV4 direktsänder alla matcher i fotbolls-EM, säger Kleberg.

TV4 Sport lanseras i Boxers utbud nu på söndag den 11 maj klockan 14.30 med matchen Inter mot Siena i Serie A, och följs av matchen AIK-Malmö FF i Allsvenskan samma dag.

Det är inte heller helt säkert att just du får tillgång till TV4 Sport. Kanalen kommer att sändas i det femte sändarnätet som för tillfället når 70 procent av Sveriges befolkning.

Det kommer byggas ut under året.

Ingår din ort i avtalet - kolla här Bakgrund:

För bara några veckor sen blev det klart med sändningstillstånden i det digitala marknätet. Sändningstillstånden, som gäller i sex år, fram till år 2014, innebär att TV4-Gruppens kanaler i det digitala marknätet består av TV4, TV4 Plus, TV400, TV4 Sport, TV4 Film och TV4 Fakta.

TV4 Sport kommer alltså att sändas i det femte sändarnätet som för tillfället når 70 procent av Sveriges befolkning. För mer information om på vilka orter TV4 Sport finns även tillgänglig från start, se www.tv4gruppen.se och www.boxer.se.

Publicerad 2008-05-14 kl 23:07
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå