Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dansk stjärna fick klocka stulen - under träning

Ligue 1

Inbrott hos kända fotbollsspelare är tyvärr ett återkommande problem. I flera av fallen har det rört sig om spelare som antingen spelar match eller är på landslagssamling. Nu har även den danske spelaren Kasper Dolberg drabbats.

Foto: Bildbyrån

Det är inte första gången en spelare utsätts för brott. Så sent som den 14 september i år fick Samuel Umtiti besök av inbrottstjuvar. Tjuvarna ska ha brutit upp spelarens kassaskåp och tömt det, skrev La Vanguardia.

Tyvärr har nu även den danske spelaren Kasper Dolberg fallit offer för stöld. 21-åringen spelar i OGC Nice och under en träning i veckan ska någon ha brutit sig in i lagets omklädningsrum och stulit hans klocka. Klockan är värderad till 70 000 euro, vilket motsvarar cirka 748 000 kronor, enligt L’Equipe.

Även Toulouse-spelaren Max-Alain Gradel fick sin klocka stulen i omklädningsrummet 2018. Spelaren misstänkte sina medspelare, men klubben stod fast vid att det var en utomstående part som begick brottet. skrev L'Equipe i samband med händelsen.

Annons
Publicerad 2019-09-20 kl 10:21

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto