Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Danske talangen: "Går inte att prata med domarna i Frankrike"

Ligue 1

Kasper Dolberg gick till Nice inför den här säsongen.
En skillnad i den franska miljön? Domarna.
- Det går inte prata med dem, säger han till Nice-Martin.

Foto: Bildbyrån.

I somras värvade Ligue 1-laget Nice dansken Kasper Dolberg, 22, från Ajax. Där har anfallstalangen fått stort förtroende. Dolberg har framträtt i 13 ligamatcher, varav att han spelat 12 av dem från startat, och dessutom noterats för fem mål. Men allting har inte varit frid och fröjd för honom sedan flytten. Han upplever att det finns en stor differens på domarna i den franska ligan gentemot vad han var vid i Nederländerna.

- Det är stor skillnad från nederländsk fotboll. Du kan inte prata med dem här, säger han till Nice-Martin enligt L’Equipe.

Han fortsätter:

- I Nederländerna kan du prata med dem öga mot öga, du kan fråga om en förklaring när ett beslut känns konstigt. Här kan du få ett gult kort, eller så går de ifrån dig utan att ens titta på dig. Jag vet inte om de inte tycker om mig eller om det finns någon annan orsak, men det är galet. Jag har förstått att det inte går att prata med dem.

Annons
Publicerad 2019-12-20 kl 16:29

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto