Donnarumma utvisad direkt - efter karatespark

Ligue 1

Gianluigi Donnarumma blev utvisad redan efter tio minuter när PSG besegrade Le Havre.
Italienaren misstajmade en utrusning och träffade Le Havre-anfallaren i ansiktet med en spark.
Matchen slutade 2-0 till PSG.

5:09

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från PSG-Newcastle i spelaren ovan.

Ibland blir det fel.

Det fick Gianluigi Donnarumma erfara under Paris Saint-Germains ligamatch mot Le Havre under söndagen.

När den första halvleken endast var tio minuter gammal sprang den italienske målvakten ut för att stoppa en Le Havre-forward som hade på snudd till friläge. Då misstajmade Donnarumma sin spark helt när han skulle få bort bollen.

Istället träffade han Le Havre-forwarden i ansiktet - och fick syna det röda kortet.

Som tur var, för PSG, tog Kylian Mbappé saken i egna händer. 13 minuter efter det röda kortet gjorde han 1-0, som stod sig innan Vitinha spikade slutresultatet 2-0 på tilläggstid i den andra halvleken.

Segern innebär att PSG leder Ligue 1 med fyra poängs marginal ner till tvåan Nice på 29 poäng.