Glas PSG tog storseger - hakar på i toppen

Division 1 Féminine

Hanna Glas spelade hela matchen när Paris Saint-Germain krossade Dijon med 4-0 på hemmaplan.
PSG har på de tre inledande matcherna nu producerat 17 mål framåt.

Paris Saint-Germain hade inga som helst problem med Dijon under söndagseftermiddagen.

Det skulle dock dröja fram till 36:e minuten innan första målet kom för Hanna Glas PSG – målet gjorde av Nadia Nadim.

Om det första målet kom sent i den första akten så kom 2-0-målet desto snabbare när andra drog igång. Fyra minuter hade gått när Sandy Baltimore utökade hemmalagets ledning.

Därefter dröjde det till matchens sista tio minuter innan PSG ökade målskörden med två snabba mål. Först gjorde Jordyn Huitema 3-0 och strax därpå kunde Kadidiatou Diani göra PSG:s och matchens sista mål på straff.

4-0-segern gör att PSG har full pott efter tre spelade omgångar – med målskillnaden 17-1, plus 16 alltså. Trots detta placerar sig Paris-klubben på en andraplats – då Lyon är ännu värre med nio poäng och plus 17 i målskillnad.

Hanna Glas spelade hela matchen för sitt PSG.

Publicerad 2019-09-15 kl 18:55