POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FRANKRIKE

Kiese Thelins hemliga hälskada: ”Gjorde mer än vad plikten kräver”

Foto: Scanpix

Isaac Kiese Thelin har spelat med en hälskada under de senaste veckorna. Enligt tränaren Willy Sagnol har svensken ändå startat matcher, men nu gick det inte att köra längre.

När Bordeaux presenterade matchtruppen till helgens match mot Lille var det utan Isaac Kiese Thelin. Ett underlig besked eftersom svensken har tränat hela veckan, men tränaren Willy Sagnol beskrev situationen till Sud Ouest: det handlar om en hälskada som han har haft problem med. 

- Han har bitit ihop men det blev svårt för honom. Jag tackar honom för det han har gjort, för det har inte varit självklart med den smärtan han har haft. Jag kommer inte att säga att han offrade sig för laget, men han gjorde mer än vad plikten kräver för en spelare.


Blev utbuad
Kiese Thelin har fått hård kritik från de egna supportrarna, bland annat blev han utbuad i en match och fick glädjevisslingar när han byttes ut senast, men har ändå startat i nio av tio möjliga matcher. Han ska också vara tillbaka till nästa ligamatch, då Sagnol ser den här helgen som en viloperiod för Kiese Thelin.

Bordeaux ligger på plats sex i tabellen, fortfarande med god chans att nå Europa League för nästa säsong.  

Publicerad 2015-04-17 kl 15:22
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå