Neymars sanslösa svit fortsätter - räddade poäng mot Monaco

Ligue 1

Paris Saint-Germain fick dela på poängen i hemmamötet med Monaco.
Matchen slutade 1-1, efter att Neymar räddat poäng med sin 14:e poäng på fem matcher.

Paris Saint-Germains storstjärna Neymar hade inlett de fyra första matcherna i Frankrike med att göra sju mål och sex assist. Under söndagskvällen kom Monaco på besök till Parc des Princes i ett stormöte - och då höll sig brassen framme åter en gång.

Men det var gästande Monaco som tog ledningen. Efter 20 minuter hittade Aleksandar Golovin fram till den tyske landslagsanfallaren Kevin Volland, som gjorde 1-0.

Det stod sig till och med den 70:e minuten då PSG tilldömdes en straff. Neymar klev fram och satte 1-1-kvitteringen, vilket innebär att 30-åringen nu noterats för 14 poäng på fem matcher denna säsong.

1-1 blev sedan slutresultatet och PSG klättrar därmed upp i serieledning i en haltande Ligue 1-tabell. Monaco, i sin tur, placerar sig på tolfte plats.