Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nya uppgifter: Sprickan mellan Mbappé och Neymar växer

Ligue 1

Spänningarna i PSG fortsätter att växa.
Relationen mellan Neymar och Kylian Mbappé är nu sämre än någonsin, hävdar L'Equipe.

Foto: Bildbyrån

Neymar, Lionel Messi och Kylian Mbappé.

Redan i somras rapporterade El Pais att Kylian Mbappé hade bett Paris Saint-Germains ledning att göra sig av med Neymar på grund av brassens bristande disciplin. Storstjärnan blev dock kvar och har varit i strålande form under säsongsinledningen, samtidigt som laget har radat upp segrar.

Men i omklädningsrummet verkar läget vara allt annat än frid och fröjd.

L'Equipe, rapporterat av Daily Mail, hävdar nämligen att Mbappé fortfarande inte vill ha kvar Neymar i laget. Samtidigt ska den 30-årige brassen vara förvånad över inflytandet hans lagkamrat har fått i PSG sedan han förlängde kontraktet.

Enligt tidningen har relationen mellan spelarna försämrats snabbt sedan säsongsstarten, och den är nu sämre än någonsin tidigare vilket beskrivs som ett "allvarligt hot" mot harmonin i laget. Även om Mbappé och Neymar ser till att hålla upp en fasad utåt på matcherna så uppträder de "frostigt" mot varandra bakom kulisserna.

Annons

L'Equipe menar vidare att Lionel Messi har agerat som en "medlare" mellan spelarna för att se till att PSG:s säsong fortsätter på rätt väg.

PSG är obesegrat i Ligue 1 och toppar ligan med 22 poäng efter åtta matcher.

Publicerad 2022-09-29 kl 16:41

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto