Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Ethan Mbappé lämnar PSG

Ligue 1

Först Kylian. Nu Ethan.
Bröderna Mbappé är ett minne blott i PSG. Ethan Mbappé har meddelat att han lämnar.
"Jag säger hejdå och tack till PSG", skriver 17-åringen på Instagram.

Foto: Bildbyrån

Se höjdpunkterna från PSG - Dortmund i spelaren.

För lite drygt en månad sedan meddelade Kylian Mbappé att han lämnar PSG efter sju säsonger i klubben.

Och nu är det lillebrorsans tur. På tisdagen meddelade nämligen Ethan Mbappé, 17, att han lämnar klubben. Han satt på en utgående kontrakt med klubben och väljer således att inte förlänga.

Hans mamma, Fayza Lamari, har tidigare meddelat att det inte blir något förlängt kontrakt för talangen. Men nu är det alltså officiellt. 

"Sju år av möten som präglat mig för alltid. Sju år av ovärdeliga mänskliga och sportsliga minnen. Från den sorglösa barndomen till mina första steg som proffs gav PSG den bästa grunden till mannen och spelaren jag strävar efter att bli", skriver 17-åringen på Instagram.

Annons

Han fortsätter:

"Tack för allt PSG har gett mig, för alla underbara människor jag träffar längs vägen och för hur du har fått mig att växa. Jag säger hejdå och tack till PSG", avslutar han.

Tidigare uppgifter har gjort gällande att Ethan Mbappé är överens med Lille om en övergång. Totalt gjorde mittfältaren fem framträdanden i A-lagssammanhang för PSG. 

Publicerad 2024-06-18 kl 18:01
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto