Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Positivt skadebesked för Ola Toivonen

Foto: Scanpix

Det var fotleden som fick ta en smäll i helgens ligamatch för Toivonen. Även om han förmodligen missar någon ligamatch så ska han ändå vara tillbaka relativt snart.

Den svåra säsongen för Ola Toivonen i Rennes såg ut att bli ännu mer dyster när han skadade sig i början på andra halvlek mot RC Lens. Han blev utbytt i matchminut 56, strax efter en missad målchans, och har nu fått beskedet om skadans omfattning.

Det handlade bara om en stukad fotled, vilket gör att han ska vara tillbaka relativt snart. Det troliga är dock att han missar helgens match mot Metz, även om det ännu inte står klart exakt hur länge han blir borta. Allt enligt Ouest-France.

Toivonen är en av de spelarna, tillsammans med bland annat den franske landslagsmålvakten Costil, där det redan nu pratas om att de kommer att lämna i sommar. Även huvudtränaren Montanier, som personligen ville ha in Toivonen, har en osäker framtid. Det har pratats om att han kommer att sparkas, men han själv säger att de snarare pratar om att förlänga. 

Publicerad 2015-03-02 kl 16:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons