Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

TV: Zlatan riskerar ny avstängning efter stämpling i ansiktet: "Det är med flit"

Zlatan Ibrahimovic stämplade Dejan Lovren i ansiktet.
Nu riskerar svensken att stängas av.
– Det är med flit, säger Lyons president Jean- Michel Aulas enligt Aftonbladet.

Paris SG gick upp i serieledning efter 1-0 hemma mot Lyon. Zlatan Ibrahimovic var som vanligt inblandad i en hel del. Bland annat spelade han snyggt fram till Blaise Matuidis mål. Dessutom hamnade svensken i en situation som Lyons spelare och ledare var riktigt irriterade över efter matchen.

- Dejan Lovren blir massakrerad när Ibrahimovic sätter en fot i ansiktet på honom med flit för att det ska göra ont. Det var inte vackert. Matchen hade kanske slutat annorlunda om regelverket hade följts, säger Jean- Michel Aulas enligt Aftonbladet.

– Det är avsiktligt. Jag har tittat på bilderna i efterhand och hans reaktion efteråt visar att det är med flit, annars reagerar man inte så, säger Jean-Michel Aulas angående det faktum att Zlatan inte gick fram för att se hur Lovren mådde när han rullade sig på gräset efteråt.

Lovren tror också att det var avsiktligt av Zlatan, men skjuter ärendet vidare.

- Alla säger till mig att det var med avsikt. Jag har i alla fall ont i huvudet. Jag tycker det är en allvarlig händelse, men det är upp till disciplinkommittén att göra sitt jobb, säger han.

Nu riskerar den svenske anfallsstjärnan att stängas av igen. Den franska disciplinkommittén är känd för att vara hård och om man tar upp fallet och fäller Zlatan kan det bli ett tungt straff med tanke på att han redan har varit avstängd en gång i höst.

Tack vare segern leder PSG ligan med bättre målskillnad än Lyon och Marseille.

I gårdagens Fotbollskanalen Europa visades stämplingen. Kolla 12.25 in i klippet!

Publicerad 2012-12-17 kl 08:31
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons