POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Innehåll i samarbete med

Rösta på din skruvfavorit - och vinn fina priser

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Nedräkningen till allsvenskan har börjat. För att ladda upp passar vi på att frossa i några av förra årets häftigaste skruvar. Rösta på din favorit och du har chansen att vinna två biljetter till valfri match med ditt favoritlag i allsvenskan!

Skruv 1 Astrit Ajdarevic (Örebro)

Astrit Ajdarevic öppnade målskyttet mot Jönköping Södra när han placerade in bollen med bredsidan i det botre krysset. Detta var Ajdarevic första mål för säsongen och hans nionde mål i hans dåvarande klubblag Örebro. Hemmalaget Örebro vann sedan med 2-1 - lagets första hemmaseger förra säsongen. 

Skruv 2 Ken Sema (Östersunds FK)

Efter en 3-0 förlust på Tele 2 Arena tidigare den säsongen, revanschernade Östersunds FK sig när man slog Djurgården med 1-0 på Jämtkraft Arena. Målet gjordes av mittfältaren Ken Sema som skruvade in en frispark strax utanför straffområdet. Detta var Semas första mål för sin nya klubb. 

Skruv 3 Stefan Ishizaki (AIK)

Kalmar FF tog ledningen hemma på Guldfågeln Arena efter enbart tre minuters spel genom Rasmus Elm. En halvtimme senare utnyttjar AIK ett försvarsmisstag och Stefan Ishizaki skruvar in en chip över målvakten Ole Söderberg in i Kalmarmålet. Matchen slutar 1-1. 

Rösta på din favorit och mejla en motivering till fktavling@tv4.se varför du röstade på den för att vara med och tävla. 

Grabber
Vilken skruv tycker du är snyggast?
  • Astrit Ajdarevic
  • Ken Sema
  • Stefan Ishizaki
RÖSTA SE RESULTAT

FAKTA

Grabber Magic Spiral

Med Grabbers träskruv får du en skruv som gör skillnad. Denna specialutformade skruv med "Magic Spiral”, gör det enklare att få en perfekt försänkning i trävirket. Skruven greppar blixtsnabbt i virket för att den är utrustad med Grab-Point®, ”gängad” hela vägen ut till spetsen.

Läs mer om Grabber Magic Sprial på Grabber.se

Publicerad 2017-03-20 kl 11:00
Innehåll i samarbete med

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå