Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Granqvist|Backe|Lundh: "Asbaghis dagar kan vara räknade"

Allsvenskan

Får Poya en ny vår i Blåvitt?
I veckans Granqvist|Backe|Lundh diskuteras ämnet.
- Poya Asbaghis dagar kan mycket väl vara räknade, säger Olof Lundh i programmet.

12:48
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se programmet i sin helhet i spelaren.

IFK Göteborg gjorde nyligen, bland annat med anledning av de svaga resultaten i år, stora förändringar i klubben. Sportchefen Mats Gren fick gå, klubbikonen Jonas Olsson blev ny tillfällig sportchef och både Hannes Stiller och Hjalmar Jonsson kom in som nya tillfälliga assisterande tränare i stället för Alf Westerberg till Poya Asbaghi i laget. 

Får Poya en ny vår i Blåvitt?

Det är ett av fyra ämnen i veckans Granqvist|Backe|Lundh. 

- Höstens resultat kommer definitivt att bli avgörande för Poya Asbaghi. Det han måste göra nu är att skickligt manövrera den här perioden utan att glömma varför han är där. Han får inte tappa fokus på nästa träning, nästa övning, nästa instruktion, men däremot skulle jag vilja se IFK Göteborg gå tillbaka till sina interna processer när saker och ting inte går riktigt bra, tycker Hasse Backe i programmet. 

ANNONS

Vidare tror Olof Lundh att Asbaghi kan sitta löst till nästa säsong med anledning av att en ny sportchef ska in i klubben, som möjligen kan tänka annorlunda. 

- Det finns en maktkamp som pågår. De kunde inte göra sig av med Poya Asbaghi, då de hade tappat ansiktet. De surrade sig fast, men glöm inte att Mats Grens ersättare ska anställas. Poya Asbaghis dagar kan mycket väl vara räknade, säger Lundh. 

Dessutom betonar Lasse Granqvist vikten av att ha en "tung" ledare i klubben.

- Jag förstår att vi pratar om Poya Asbaghi, men IFK Göteborg behöver en stark klubbledare. Det är en klubb som haft Anders Bernmar, Gunnar Larsson, tunga ledare. Det går inte att jämföra med dem, men en ordförande som kan sitta längre än en mandatperiod. En sådan ledare kan möjligen finnas i Max Markusson.  

ANNONS

Dessutom i Granqvist|Backe|Lundh:

- Vem ska få Guldbollen?

- Ska landslaget ut i landet?

- Bjuder Malmö på miljoner?

Se programmet i sin helhet i spelaren.

Publicerad 2018-10-19 kl 09:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto