Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ajdarevic långt från elvan - öppnar för flytt: "Löser vi det blir det något nytt"

Grekiska Super League

Astrit Ajdarevic har varit långt från AEK:s elva.
Nu öppnar mittfältaren för en flytt.
- Man har varit med om mycket här, så det hade varit kul att slåss om någonting någon annanstans, säger han till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån.

Astrit Ajdarevic har under den gångna säsongen bara gjort en tävlingsmatch för den grekiska storklubben AEK Aten. Annars har den tidigare ÖSK- och HIF-mittfältaren varit på bänken eller helt utanför truppen då det varit dags för match.

Ajdarevic berättar nu för Fotbollskanalen att han för diskussioner med klubben och att det är aktuellt att hitta en ny klubbadress.

- Det beror på lite var vi hittar varandra och hur vi kommer överens om mitt kontrakt, jag har till sommaren kvar. Löser vi de bitarna så blir det något nytt. Sedan var, när och hur – det vet jag inte, säger han till Fotbollskanalen.

Enligt Ajdarevic har han via sin agent Miro Jaganjac fått reda på att det finns visst intresse.

ANNONS

- Man vet lite smått, men jag tror att det blir mer aktuellt när jag vet min situation, om jag blir kvar eller inte. Vi pratar och vi för diskussioner, sedan får vi se om vi kommer överens. Jag kommer inte bara att hoppa på första bästa, det ska vara någonting bra. Nu kom jag till AEK och har vunnit ligan och spelat Europa League, vi är i Champions League i år och jag har varit med om två cupfinaler. Man har varit med om mycket här, så det hade varit kul att slåss om någonting någon annanstans, sedan om det är i Sverige eller någon annanstans, det får vi se.

Lockar Sverige eller vill du vara kvar utomlands?
- Känns det rätt så absolut. Då ska det vara rätt för familjen för min familjesituation har förändrats, jag ska bli farsa så det är många bitar som ska falla på plats. Sedan om det är Sverige eller någon annat, det får vi se. Jag får sätta mig ner med Miro och med frugan och så får vi se vad som är bäst för oss.

ANNONS
Publicerad 2018-11-27 kl 08:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto