Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Colak om Paok-återkomsten: "En nystart för mig"

Grekiska Super League

Antonio Colak är tillbaka i Paok.
Och någon flytt till MFF lär det inte bli.
- Jag ser fram emot att återbetala klubben för förtroendet, säger han till Paoks hemsida.

Foto: Bildbyrån

Antonio Colak.

Antonio Colak gjorde stor succé i Malmö FF, dit han var utlånad från Paok, förra säsongen. Den 28-årige forwarden noterades för 14 mål på 26 matcher och var en starkt bidragande faktor till MFF:s SM-guld.

I låneavtalet fanns det en köpoption på omkring 30 miljoner kronor inskriven, en summa som MFF inte uppgetts vilja betala. Nu talar det mesta för att Colak fortsätter sin karriär i Grekland. I en intervju på Paoks hemsida berättar 28-åringen att han ser återkomsten till klubben som en nystart.

- Min start i Paok var ganska svår. Nu har jag återvänt till ett nytt lag med nya spelare, ny tränare och flera förändringar. Jag har inte förändrats. Jag är samma fotbollsspelare med samma kvaliteter, men det är en nystart för mig, säger Antonio Colak och fortsätter:

ANNONS

- Jag var i en klubb som trodde mycket på mig, och det hjälpte mig. Lucescu (Razvan, huvudtränare i Paok) har visat mig samma förtroende och att han vill arbeta med mig. Jag ser fram emot att återbetala klubben för förtroendet de och tränaren ger mig. Jag ska visa vad jag kan göra på planen.

Colak har fått göra tre korta inhopp i PAOK-tröjan sedan han återvände till klubben.

Publicerad 2022-02-08 kl 18:19

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto