Efter 17 raka segrar - Platanias stoppade Olympiakos

Grekiska Super League

Det blev 17 raka segrar för Olympiakos. Idag tog ändå sviten slut efter 1-1 mot Platanias.

Olympiakos hann samla på sig 17 raka trepoängare i den grekiska ligan. Sedan stod Platanias i vägen. Gästerna tog ledningen i den 35:e minuten då argentinaren Leonardo Ramos hittade in med en boll bakom målvakten Roberto.

Sedan följde en rad missar för hemmalaget, och det var först med 18 minuter kvar av matchen - och efter en retur på den svenske landslagsspelaren Jimmy Durmaz avslut - som Kostas Fortounis lyckades kvittera.

17 raka vinster är ett klubbrekord för Olympiakos men det är fortfarande en bra bit ifrån det europeiska rekordet. Portugisiska Benfica vann 29 raka ligamatcher 1972-1973.
Olympiakos toppar dock fortfarande tabellen, 16 poäng före AEK Aten.

Publicerad 2016-01-18 kl 23:20