Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Grekisk media: Hult stannar - bråket med klubben löst

Champions League-kval

Nyligen vidtog Niklas Hult rättsliga åtgärder för att få Panathinaikos att betala den lön klubben är skyldig honom.
Nu skriver grekiska SDNA att Hult fått pengarna, drar tillbaka de rättsliga åtgärderna och blir kvar i Panathinaikos.

Foto: Bildbyrån

I förra veckan uppgav grekiska SDNA och Arena FM att Panathinaikos är skyldigt svenske Niklas Hult pengar. Grekiska medieuppgifter gjorde gällande att vänsterbacken totalt bara fått ut 17 500 euro (drygt 170 000 kronor) i lön under de fem senaste månaderna och att 27-åringen kräver att få lämna Panathinaikos. Enligt grekiska uppgifter till Fotbollskanalen vid det tillfället hade Panathinaikos fram till och med fredag i förra veckan på sig att betala ut alla pengar till Hult, då han annars skulle ha rätten att bryta sitt kontrakt.

- Efter att vi vidtagit rättsliga åtgärder har Niklas fått in en del av pengarna, men en del av skulden är fortfarande inte betalad, sa hans agent Martin Dahlin till Fotbollskanalen då.

ANNONS

Nu skriver grekiska SDNA att bråket mellan parterna har löst sig, att Panathinaikos betalade ut pengarna i fredags, vilket var inom den satta tidsramen, och att Hult blir kvar i klubben.

Enligt grekiska uppgifter till Fotbollskanalen har Hult fått en del av den summa som klubben är skyldig honom, men fortfarande inte hela.

Enligt grekiska uppgifter har det funnits intresse från belgiska Standard Liege för Niklas Hult.

Publicerad 2017-07-03 kl 14:51

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto