Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hellquist lämnar Grekland: "Kommer gärna tillbaka till Sverige"

Europa League-kval

Efter bara några månader i grekiska PAS Giannina lämnar Philip Hellquist nu Grekland.
Svensken menar att han gärna skulle återvända till hemlandet.
- Jag är öppen för allt, men Sverige är skönt just med att ens familj är här och allt socialt runtomkring, säger Hellquist till FotbollDirekt.

Foto: Bildbyrån

I början av februari blev Philip Hellquist klar för en flytt till Grekland och högstaligalaget PAS Giannina. Nu berättar 27-åringen för FotbollDirekt att han lämnat klubben och är hemma i Sverige igen. Han skulle gärna återvända till en klubb i Sverige.

- Jag ser gärna mig själv komma tillbaka till Sverige. Det har varit lite saker som inte riktigt stämt i mitt avtal. De har lite problem med ekonomin och sådana saker. I och med det så känns det inte rätt att förlänga där, säger Hellquist.

Hellquist spelade senast i Kalmar FF, men har även representerat Djurgården och österrikiska Wiener Neustadt och Wolfsberg.

Annons

- Jag har ju haft en tid utomlands med 2,5 år i Österrike, ett snabbt stopp i Kalmar innan jag var i Grekland här nu. Jag är öppen för allt, men Sverige är skönt just med att ens familj är här och allt socialt runtomkring. Förut har det varit att jag helst vill utomlands, nu är det mer att jag är öppen för allt. Det är kul att ha varit i två så bra ligor, det har varit utvecklande, säger han.

Publicerad 2018-05-23 kl 14:32

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto