Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

GREKLAND

Ingen Johansson-flytt i januari: "Klubben har satt ner foten"

Trots ett stort intresse för Jakob Johansson så ser det inte ut att bli någon flytt för mittfältaren i januari.
- Klubbens president har satt ner foten, säger spelarens agent Stefan Selakovic till Fotbollskanalen. 

Jakob Johanssons fortsätter att vara en eftertraktad man nere i Grekland. I veckan kunde Fotbollskanalen berätta att ett bud från den belgiska storklubben Anderlecht kommit in på mittfältaren, ett bud som klubben senare valde att nobba. Efter det har tre andra bud kommit in på Johansson, varav ett ska ha varit från en klubb i England. AEK Athen ska däremot inte varit nöjda med buden och har nu valt att stänga dörren för en försäljning i vinter.

- Det har funnits intresse kring honom men klubbens president har valt att sätta ner foten och har tackat nej till allt. Jakob är viktig för dem, säger agenten Stefan Selakovic till Fotbollskanalen.

Enligt vår uppgifter så ska flera bud lags på Johansson, varav ett engelskt bud. Vad kan du säga om intresset som varit kring honom?
- Jag kan tyvärr inte kommentera det. Jakob trivs väldigt bra nere i Grekland där han verkligen fått spela och utvecklats som spelare.

Är det mer troligt med en flytt i sommar istället?
- Det vet man aldrig, det får vi se där och då.

AEK Athen är nykomlingar i den grekiska högstaligan men ligger efter femton tvåa i tabellen. Den förre IFK Göteborgs mittfältaren har tagit varit given på innemittfältet och spelat samtliga matcher. Det har dessutom hunnit bli tre mål och två assist för 25-åringen som förra vintern gick till Grekland som Bosman. 

Publicerad 2016-01-02 kl 21:33

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER