Johansson satte punkt för matchen - målskytt för Aten

Grekiska Super League

Jakob Johansson blev i kväll målskytt för sitt Aten.
I hemmamötet mot Panetolikos satte han 2-0-målet och fastställde slutresultatet.

I kvällens heta match mellan Jakob Johansson AEK och Panetolikos delades det ut sex gula kort och två röda.

Men trots ett gult kort lyckades Johansson hålla sig i skinnet tillräckligt för att vara den som satte punkt för matchen med 2-0-målet han prickade in i den 73:e minuten.

AEK tog ledningen i första halvlek genom Hugo Almeida efter knappt en kvart - men fick ett rött kort som gjorde det tufft att utöka ledningen.

När Panetolikos sedan drog på sig ett rött kort i andra halvleken kunde hemmalaget ta sig framåt mer och till slut sätta in 2-0.