Marcus Berg tvåmålsskytt i Panathinaikos-kross

Grekiska Super League

Nu har Marcus Berg öppnat målkontot i ligan den här säsongen. Anfallaren gjorde två mål mot PAS Giannina.

Under söndagen tog Panathinaikos sin andra raka seger i den grekiska ligan. Därmed står laget på full pott efter två omgångar.

Hemma mot PAS Giannina vann de grönvita med hela 4-0, och en viss svensk anfallare visade fin form. Landslagsmannen Marcus Berg satte två mål.

Först gjorde Berg 1-0 i den 38:e minuten, och därefter satte han 3-0 i den 76:e minuten. Däremellan hann han också med att assistera till Robin Lods 2-0-mål.

En annan svensk landslagsman, Niklas Hult, spelade hela matchen för Panathinaikos.

Publicerad 2016-09-18 kl 17:22