Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
GREKLAND
43v

Nottingham leder jakten på Hult - ser ut att lämna Panathinaikos

Foto: Bildbyrån.

Niklas Hult ser ut att lämna Panathinaikos.
Enligt grekiska uppgifter till Fotbollskanalen leder Nottingham jakten på svensken.

Niklas Hult ligger i tvist med Panathinaikos, och har varit utanför lagets trupp i de senaste matcherna. Anledningen är att han har stämt sin klubb på grund av att han inte fått ut den lön han har rätt till. Enligt grekiska SDNA kräver Hult 360 000 euro (ungefär 3,6 miljoner kronor) samt att klubben släpper honom gratis.

Flera klubbar, bland annat Paok, har visat intresse av att värva Hult men de flesta har hoppats på att få honom gratis, trots att Panathinaikos vill ha pengar.

Nu ser det dock ut att bli en flytt. Enligt grekiska uppgifter till Fotbollskanalen leder Nottingham jakten på svensken och den engelska klubben ska vara villig att betala ungefär 300 000 euro (cirka 3 miljoner kronor).

Nottingham ligger på 15:e plats i The Championship och tränas av spanjoren Aitor Karanka.

Paok och Anderlecht visar också intresse för Hult. Enligt grekiska uppgifter till Fotbollskanalen har Paok lagt ett bud på 1 miljon euro som dock nobbades.

Enligt grekiska uppgifter till Fotbollskanalen vill Paok, som ligger trea i ligan, ha Hult och man har lagt ett bud på 1 miljon euro som dock nobbades.

Publicerad 2018-01-15 kl 12:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons