POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
GREKLAND
1v

Sundgren: ”Måste förbereda kroppen på att spela två-tre år i sträck”

Foto: Bildbyrån

Daniel Sundgren gick rakt in från säsongen med AIK till säsongen med grekiska Aris.
Men det var inget han upplevde som något problem.
- Man måste förberedd kroppen på att spela till och med två-tre år i sträck, säger svensken enligt SDNA.

Daniel Sundgren flyttade i somras till grekiska Aris. Till helgen väntar först Panathinaikos innan klubben spelar derbyt mot Paok i nästa vecka. I går hade klubben ett evenemang där spelarna mötte fansen och SDNA pratade med svensken.

- Det är fantastiskt vad vi får vara med om, de här eventen visar hur stor klubben är. Det är härligt för oss unga och gamla att komma hit. Vi vill att fansen ska komma hela året, särskilt nu när det är derbyt. Vi behöver de och det är en stor förmån att ha dem på vår sida, säger han till tidningen.

Men tiden i Aris har till en början gått lite knackigt för laget. Sundgren har varit given till höger i backlinjen, men uttåget i Europa League mot Molde samt endast en poäng på två matcher gjorde att tränaren Savvas Pantelidis hoppade av sitt uppdrag,

- Vi har inte fått poängen vi har velat få, vi har haft två dåligt matcher och vi började inte bra. Men det är långt kvar på ligan. Men en vinst på söndag så kommer vi gasa på! menar Sundgren.

Sundgren fick inte heller någon riktigt vila, utan kom fram från allsvenskt spel rätt in i Aris försäsong. Men det är inget ex-AIK:aren tyckte var något problem.

- Man måste vara proffsig om man ska spela. Man måste förberedd kroppen på att spela till och med två-tre år i sträck. Jag vill spela, jag vill göra det i 90 minuter och vara så bra som möjligt, för det är denna nivå jag vill spela på, menar Sundgren.

Publicerad 2019-09-11 kl 08:20
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå