Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

HEADLINES TV

TV: Jakten på Zlatan: "Tolv klubbar är bara början"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Serie A, Premier League, Mexiko, USA – eller Kina? Fotbollskanalen Headlines tar upp den vilda rykteskarusellen kring Zlatan Ibrahimovic.
- Tolv klubbar har nämnts, och det är bara början, säger Frederic Pavlidis.

Som vanligt spinner spekulationerna kring den svenske anfallsstjärnan som ett tjockt lager sockervadd och dag för dag läggs nya trådar till den redan mastiga helheten. På torsdagen gick agenten Mino Raiola ut med beskedet att Zlatan Ibrahimovic egentligen velat avsluta karriären i Napoli, men att presidenten Aurelio De Laurentiis sagt nej. Och nu har nästa intressent dykt upp. Den här gången handlar det om kinesiska Jiangsu som påstås vilja öppna plånboken rejält för att locka 34-åringen till sig.

- Tigres och Club America i Mexiko, amerikanska Miami, New York och Los Angeles, Arsenal, Man United och Chelsea i Premier League, Serie A-klubbarna Milan och Napoli, Malmö FF – och nu alltså Jiangsu. Det är tolv klubbar som jag sett nämnas kring honom på sistone, säger Frederic Pavlidis.

- Och ändå är det antagligen bara början.

Fotbollskanalen Headlines tar även upp den omsvängning som PSG tycks ha gjort, där det trots allt kan bli aktuellt för Ibrahimovic att stanna i Frankrike efter att hans nuvarande kontrakt löper ut 2016.

Och så följer Pavlidis och programledaren Martin Järborg upp turerna kring Real Madrid och det snöpliga fiaskot mot Cadiz, där användandet av en avstängs spelare kan leda till uteslutning ur Copa del Rey.

Se programmet i spelaren ovanför och läs Frederic Pavlidis dagliga nyhetssvep här.

Publicerad 2015-12-04 kl 11:04

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER