Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
HEADLINES TV

TV: "Unitedfans vill ha Zlatan"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Zlatans hint om en framtid i Premier League fick det att vattnas i munnen på engelska fans.
Klubben som det pratas mest om är Manchester United, och fansen hoppas nu på svensken.

- Jag läser nästan bara positiva kommentarer kring de här uppgifterna, säger Frederic Pavlidis i Fotbollskanalen Headlines.

Zlatan Ibrahimovic och Premier League har varit en återkommande flört de senaste åren. Svensken har tidigare haft det svårt att vinna förtroende i England men efter fyramålsshowen på Friends Arena i november 2012 mot just engelsmännen har opinionen vänt.

Efter PSG:s Champions League-möte med Chelsea i tisdags fick spekulationerna nytt liv. Zlatan sa då att "stora saker kommer att hända i sommar" och hintade då om en flytt till Premier League.

- Han var verkligen öppen för det. Det var den givna frågan förstås från engelska journalister. Det intressanta är då att han ska ha gått bort till de engelska journalisterna själv och snackat lite med dem, säger Frederic Pavlidis i Fotbollskanalen Headlines.

Zlatan har kopplats ihop med flera av de engelska toppklubbarna, men sedan José Mourinho med allt större säkerhet slås fast som nästa manager i Manchester United så är det klubben som verkar ligga närmast till hands för svensken.

- Det är väl det som är det sannolika om det skulle bli England. Det är ju många som tänker på den här återföreningen mellan Zlatan och Mourinho i United. Det är den självklara kopplingen som många gör, säger Frederic Pavlidis.

Pavlidis har kollat runt på olika supporterforum för att se hur fansen tar emot tanken på Zlatan Ibrahimovic i sitt lag, och svensken skulle som det ser ut tas emot med öppna armar.

- Det är ganska kul hur engelska supportrar, och även journalister för den delen, har ändrat attityd vad gäller Zlatan, säger Pavlidis.

- Går man på Manchester Uniteds Red Café, som är en ganska populär samlingsplats för supportrarna, så läser man nästan bara positiva kommentarer kring de här uppgifterna.

Omröstning
I vilken PL-klubb skulle du vilja se Zlatan?
  • Manchester United
  • Manchester City
  • Chelsea
  • Arsenal
  • Leicester City
  • Tottenham Spurs
  • Liverpool
  • Annan Premier League-klubb
RÖSTA SE RESULTAT
Publicerad 2016-02-18 kl 11:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons