Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
HEADLINES TV

Uppgifter: Zlatan förlänger med PSG: "Mycket talar för det"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Zlatans framtida klubbadress är fortsatt ett hett villebråd i medierna. Nu kommer uppgifter om att Zlatan stannar ett år till i PSG.
- Det finns mycket som talar för att det kommer bli en sådan lösning, säger Frederic Pavlidis i Fotbollskanalen Headlines.

I gårdagens Headlines pratades det om att Zlatan kopplades ihop med engelska klubbar bland efter hans kryptiska svar efter matchen mot Chelsea där han sa ''stora saker kommer att hända i sommar'' - och att det skulle tolkas som att han hintade för en flytt till England. Klubben som nämndes som hetsaste alternativet skulle varit Manchester United med tanke på att José Mourinho också har ryktats vilt till klubben den senaste tiden.  

Nu kommer i stället uppgifter från Yahoo Sports som hänvisar till källor nära PSG:s ledning, att klubben erbjuder en kontraktsförlängning till den svenske storstjärnan. Ett år till ska förlängningen gälla och att Zlatan själv ska vara intresserad av en sådan.

- Det känns helt rimligt att de kommer erbjuda honom en förlängning ett år till med tanke på det inflytande han har, inte bara på planen, utan också vid sidan av planen. Sedan har hans form varit magisk den senate tiden, säger Frederic Pavlidis i Fotbollskanalen Headlines.

I Fotbollskanalen Headlines pratas det givetvis om rubrikerna som Manchester United har rivit ned efter deras förlust mot danska Midtjylland i går. Rubriker i stil med ’’Patetiskt United som förråder sin historia’’ till att Manchester Evening News kräver Louis van Gaals avgång. 

Se hela Fotbollskanalen Headlines i spelaren ovan.

Publicerad 2016-02-19 kl 11:38
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons