Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Fransk och holländsk media: Larsson detaljer från Ligue 1

Eredivisie

Sam Larsson närmar sig en flytt från Holland.
Franska och holländska medier slår fast att svensken lämnar för FC Metz.

Foto: Bildbyrån.

Sam Larssons vara eller icke vara i Heerenveen har varit flitigt omskrivet under sommaren. Svensken har varit tydlig med att han känt sig redo för en ny utmaning och efter en stark säsong i Eredivisie har det inte heller saknats intressenter. Heerenveen har dock inte varit speciellt suget på att sälja.

- De har fått bud, men inte tackat ja, konstaterade Larsson själv i en intervju med Fotbollskanalen i början av juli.

Men nu verkar det av allt att döma som att Larsson har hittat en ny klubbadress. Enligt den franska tidningen Le Républican Lorrain samt holländska Algemeen Dagblad är svensken bara detaljer från en flytt till franska Metz. Någon övergångssumma nämns inte, men det har tidigare rapporterats att Heerenveen velat ha åtta miljoner euro, drygt 75 miljoner för Larsson. ”Om inget oväntat händer, det har å andra sidan FC Metz varit med om tillräckligt denna sommar, så kommer Sam Larsson härnäst att förstärka truppen. Klubben arbetar aktivt med att slutföra övergången och locka den 24-årige svenska landslagsmannen till sig", skriver tidningen.

ANNONS

Tidigare har spanska Celta Vigo rapporterats vara det hetaste spåret, men enligt tidningen AS har Celta beslutat sig för att dra sig ur förhandlingarna och, som man uttrycker det, ”ge upp Sam Larsson”.

Larsson gjorde under den förra säsongen nio mål och 13 framspelningar på 31 matcher i ligaspelet. Metz slutade i fjol på en 14:e plats i serien.

Publicerad 2017-08-16 kl 07:22

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto