Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
HOLLAND
41v

Holländsk media: Kalmar FF vill värva tillbaka Israelsson

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se ett av Israelssons mål från tiden i Hammarby i spelaren ovan.

Kalmar FF vill värva hem Erik Israelsson från Zwolle.
Det uppger i alla fall den holländska tidningen De Stentor.
- När Erik är hemma är det klart att vi pratar med honom, säger KFF:s sportchef Thomas Andersson Borstam till Fotbollskanalen.

I januari förra året bytte Erik Israelsson Hammarby mot spel i PEC Zwolle. Men 28-åringen har haft svårt att bli en startspelare i den holländska högstaligaklubben och nu skriver De Stentor att Israelsson kan komma att återvända till allsvenskan.

Enligt den holländska tidningen har en av Israelssons tidigare klubbar, Kalmar FF, anmält sitt intresse för mittfältaren. Tidningen skriver att ett lån kan vara ett alternativ.

- Ingen av oss är nöjda med situationen. Erik vill spela, säger Zwolles tekniske direktör Gerard Nijkamp till De Stentor.

Israelsson har bara gjort tre starter i den holländska ligan den här säsongen. Hans kontrakt med Zwolle löper fram till sommaren 2019.

KFF:s sportchef Thomas Andersson Borstam vill inte kommentera Israelssons namn, men medger att klubben har pratat med spelaren.

- Generellt kan jag säga att vi alltid försöker hålla kontakt med spelarna som varit hos oss tidigare. Erik är från Kalmar och när han är hemma pratar vi med honom. Men att det gått därifrån till att han ska spela i KFF, där är vi inte..., säger Andersson Borstam till Fotbollskanalen.

Vidare jobbar Kalmar på att låna in Melker Hallberg igen från Udinese, över hela 2018.

- Vi har en positiv dialog med Melker och Udinese. Det hoppas vi ha klart när som helst, säger sportchefen.

Publicerad 2018-01-03 kl 16:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons