Larsson målskytt i Feyenoord-seger - men utbytt skadad

Sam Larsson gjorde i dag sitt första mål efter comebacken.
Fem minuter senare klev han av med en befarad skada.
- Jag vet inte om det är allvarligt, säger Feyenoord-tränaren Giovanni van Bronckhorst på presskonferensen enligt holländska sajten Voetbal010.

Den svenske yttermittfältaren Sam Larsson, 25, hamnade senast i målprotokollet i slutet av januari mot Utrecht i holländska Eredivisie. Tre matcher senare klev han av skadad och blev borta från spel i ligan fram till den 1 april mot Excelsior, där han fick hoppa in.

Under söndagen gjorde han comeback från start mot Utrecht i ligan och var med och inledde matchen starkt med ett tidigt ledningsmål genom danske anfallaren Nicolai Jörgensen före Utrecht kvitterade och Feyenoord åter tog ledningen i andra halvlek.

Larsson krönte i den 69:e minuten sin startcomeback med att nicka in 3-1, vilket också fastställde slutresultatet i matchen. Det var svenskens fjärde ligamål för säsongen, som inte hann göra fler i eftermiddag, då han blev utbytt i den 74:e minuten.

- Sam hade lite problem. Vi måste vänta och se hur det här kommer att utvecklas. Jag vet inte om det är allvarligt, det får vi se i morgon, säger van Bronckhorst på presskonferensen enligt Voetbal010.

Feyenoord är placerat på fjärdeplats i ligan med åtta poäng upp till AZ Alkmaar på tredjeplats och med 20 poäng upp till PSV Eindhoven i serieledning.

Publicerad 2018-04-15 kl 17:42