Spelare ut på bår i nederländska ligan - matchen avbröts

Eredivisie

Sju minuter in i matchen mellan Heracles och VVV-Venlo utspelade sig oroväckande scener.
Jerold Promes ådrog sig en skada och matchen fick avbrytas.

Kristoffer Petersons Heracles gästade under fredagen VVV-Venlo. Men starten av matchen speglades av en otäck händelse. Efter sju minuter skadade sig VVV-Venlos Jerold Promes och mittbacken blev liggandes i gräset. Domaren Erwin Blank valde då att avbyta matchen i drygt 20 minuter. Under den tiden fick Promes behandling och han fick senare föras av planen med bår och därefter köras till sjukhus.

Matchen återupptogs efter 20 minuter. Enligt NOS var det en knäskada som Promes ådrog sig.

Heracles vann med 1-0 efter Mohammed Osman gjort matchens enda mål på straff i slutet.