POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
HOLLAND
2d

TV: Isaks avsked (?): "Jag vill tacka alla"

Foto: Bildbyrån/Twitter.

Alexander Isak har av allt att döma gjort sin sista match för Willem II.
På torsdagen gick Willem II ut med en tweet där man skrev: ”Tack för allt”.
- Jag hoppas att ni tyckt om att ha mig här, säger Isak i ett tillhörande videoklipp.

Alexander Isak stod för två assist då holländska Willem II på onsdagen avslutade ligasäsongen med att förlora med hela 6-2 mot Ado Den Haag. Nu har landslagsanfallaren av allt att döma gjort sin sista match för klubben, i och med att Willem II:s låneavtal med Dortmund nu gått ut.

I en tweet på torsdagen skriver den holländska klubben: ”Tack för allt”, samtidigt som man publicerat ett klipp där Alexander Isak skickar en hälsning.

- Vi hade precis vårt sista möte och nu är det dags för en paus. Jag vill bara tacka alla för det fina stödet under det här halvåret. Det har varit ett väldigt bra år för mig och jag hoppas att även ni tyckt om att ha haft mig här. Jag vill bara önska er lycka till inför de kommande säsongerna och vi kanske kommer träffa varandra i framtiden, säger Isak.

Tidigare har lokaltidningen Ruhr Nachrichten rapporterat om den belgiska storklubben Anderlechts intresse för Isak. Tidningen skrev då att toppklubben var berett att betala nio miljoner euro för svensken. Expressen skrev även tidigare i veckan att det inte blir någon fortsättning i Willem II på grund av att klubben kommande säsong skulle behöva betala hela Isaks lön, vilket inte varit fallet tidigare.

Publicerad 2019-05-16 kl 15:57
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå