Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Hamréns framtid är oviss: "Har varit svåra dagar"

UEFA Nations League 2020-11-19 kl 07:25

Erik Hamrén har gjort sin sista match med det isländska landslaget.
Nu är framtiden oviss för svensken.
Jag har inte pratat med någon klubb eller något landslag, säger Hamrén enligt fotbolti.net

3:43
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkter i spelaren.

Tidigare under landslagssamlingen meddelade Erik Hamrén att matcherna i Uefa Nations League blir svenskens sista som förbundskapten för det isländska landslaget. Under onsdagen föll Island med 4-0 mot England och Hamrén är nu fri att ta vilket jobb han vill.

Hamrén har ryktats vara aktuell för en Ålborg-återkomst, danska klubben som han tränade mellan åren 2004-2008. Han själv menar däremot att han inte haft någon kontakt med någon klubb.

- Jag vet inte vad jag ska göra. Jag åker hem till min fru i morgon (torsdag) och börjar förbereda mig för min fars begravning. Jag har inte pratat med någon klubb eller något landslag, säger Erik Hamrén enligt fotbolti.net.

ANNONS

I EM-kvalet föll Island i den avgörande matchen, något som har tagit hårt på Hamrén.

- Det har varit svåra dagar. Nederlaget mot Ungern skadade alla. Vi gjorde det bra mot Danmark, men idag (onsdag, red.) Det var inte tillräckligt bra. Det har definitivt varit känslomässiga dagar.

- Det kommer också att bli många känslor ikväll (onsdag) när jag säger adjö till mitt lag och spelarna. Jag har varit nöjd med att arbeta med dem, avslutar Hamrén.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto