Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Lagerbäck uppges vara kandidat för comeback på Island - spelarna vill ha succésvensken

Island 2020-12-08 kl 12:57

Lars Lagerbäck gjorde succé på Island.
Nu pekas han ut som en kandidat till att återvända.
Enligt tidningen Morgunbladid vill flera spelare se svensken som förbundskapten igen.

6:02
Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren ses höjdpunkterna från Islands seger mot England i EM 2016.

Efter EM i Frankrike 2016 är det få personer som har en så hög status inom isländsk fotboll som Lars Lagerbäck. Lagerbäck ledde landet hela vägen fram till kvartsfinal, bland annat efter att man besegrat självaste England.

Nu är Island på jakt efter en ny förbundskapten igen, efter att Erik Hamrén lämnat till följd av att man misslyckats i det senaste kvalet. En kandidat, enligt isländsk press? Lars Lagerbäck.

Tidningen Morgunbladid rapporterar nu att flera etablerade spelare i landslaget bett förbundet om att återanställa Lagerbäck. Spelarna vill helt enkelt ha tillbaka tränarveteranen. Sajten Fotbolti å sin sida skriver att Lagerbäck ska vara redo att diskutera en comeback i landslaget och på sin sajt har man gjort en omröstning bland sina läsare och hela 60 procent av de som svarat menar att Lagerbäck borde vara förstahandsvalet.

ANNONS

Lars Lagerbäcks senaste tränaruppdrag var som bekant för Norge, ett landslag han tog över 2017. Det uppdraget fick han nyligen lämna efter att laget misslyckats med att ta sig till EM-slutspelet 2021. Norge har valt att ersätta svensken med Ståle Solbakken.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto